Wild For The Night 2016 – 48 Hours To Live Film Online Subtitrat

Wild For The Night 2016, cunoscut ca si 48 Hours To Live 2016 este un film frumos sub regia lui Benny Boom ce se incadreaza in categoria thriller, dar si in alte doua categorii precum crima si muzica. Wild For The Night 2016 prezinta povestea lui Wyatt, un om destul de singuratic, proaspat iesit de la dezintoxicare. Acesta se indreapta spre casa cu scopul de a rezolva uciderea surorii sale, avand autoritatile pe urmele lui.

Wyatt este totodata un dansator talentat care are probleme inca de mic cu legea, crescand intr-o lume a interlopilor si a mafiei. Acesta este fortat la un moment dat sa lucreze intr-un club de noapte cunoscut pentru afacerile ilegale din spatele lui, cu scopul de a aduna indicii despre moartea surorii sale. In cele din urma ajunge sa se indragoasteasca de fiica patronului, insa doi politisti il forteaza sa se ocupe de cazul unui dealer de droguri misterios, punandu-l totodata sa munceasca pentru a plati datoriile lasate de sora sa.
Daca va reusi Wyatt sa descopere identitatea ucigasului si ce se va intampla in final cu acesta, va invitam sa urmariti chiar dumneavoastra.

Recomandat: THE FREE WORLD 2016 FILM ONLINE SUBTITRAT

Vizioneaza Wild For The Night 2016 Film Online Subtitrat: