Why Him 2016 Online Subtitrat

Why Him 2016 online subtitrat in romana cunoscut in limba romana sub numele De ce el, este un film gratis cu calitate hd de genul comedie in care personajul principa este un tata ce isi formeaza o rivalitate foarte amara cu prietenul tanar al fiicei sale. Tatal afla vestea in timpul unei vizite la Stanford si atunci se si intalneste cu tanarul Laird, un miliardar care se dovedeste a fi prietenul fiicei sale. Totusi, acesta observa comportamentul inadecvat si limbajul indecent al tanarului si se opune casatoriei lor.

Desi Laird face tot ce ii sta in putinta pentru a intra in gratiile familiei, Ned(tatal – Bryan Cranston) il respinge pe motivul ca nu-l considera un om potrivit si la locul lui. Sentimentele de antipatie ale tatalui vor iesi complet la iveala atunci cand va afla intentia bogatanului de a-i cere fata in casatorie. De aici, vom vedea o lupta foarte interesanta si amuzanta de altfel, in care cei doi se vor impotrivi si isi vor pune piedeci. Va sfatuiesc sa urmariti Why Him 2016 Online Subtitrat, deoarece este un film genial.

Why Him – De ce el 2016 film online subtitrat

loading...
Pe film-onlinesubtitrat.com gasesti cele mai noi filme online subtitrate in limba romana. Daca subtitrarea nu este adaugata inseamna ca filmul inca nu are o subtitrare disponibila si o vom adauga cat de curand.

6 comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *