The Wall 2017 Online Subtitrat

The Wall 2017 Online Subtitrat, cunoscut in limba romana ca si Zidul 2017 Online Subtitrat este un film de drama, thriller si razboi, sub regia lui Doug Liman. In film intalnim actori celebri precum Aaron Taylor-Johnson, Laith Nakli sau John Cena. Povestea urmareste nu numai razboiul armat ci si razboiul psihologic, mental dintre doi soldati americani raniti si un lunetist experimentat in ambele domenii. In timpul razboiului, unul dintre soldati se hotaraste sa investigheze o zona suspecta lui, insa este luat prin suprindere si impuscat de nicaieri.

Primeste ajutor de la prietenul sau si prin multitudinea de gloante ei reusesc sa se adaposteasca dupa un zid subred, care poate cadea in orice moment. Soldatii reusesc sa ia legatura cu baza si sa le ofere informatii, instructiuni, cat si sa le explice situatia in care se afla si sa ceara ajutor. Mai departe, batalia cu lunetistul se transforma intr-o totala batalie psihologica, taria de caracter fiind pusa in prim plan. Castigatorul va fi cu siguranta cel care va sti sa isi pastreze resursele mentale, care va reusi sa gandeasca limpede in situatii tensionate de acest gen.

Filmul este unul uimitor si foate interesant, asa ca va las sa aflati singuri ce se va intampla mai departe, in The Wall 2017 Online Subtitrat.

Mai puteti vedea si: DONT KNOCK TWICE 2017 ONLINE SUBTITRAT

The Wall 2017 Online Subtitrat: