The Other Half 2016 (Cealaltă jumătate), film online HD subtitrat în Romana

Urmăreşte online filmul The Other Half 2016 (Cealaltă jumătate), cu subtitrare în Română şi calitate HD.The Other Half 2016 (Cealaltă jumătate), film online HD subtitrat în Română

Două suflete tulburate au o conexiune imediată atunci când se întâlnesc pentru prima oară. El este un băiat pe nume Nickie (Tom Cullen) ce pare să fie mereu pregătit de-a intra în conflict cu cineva, în timp ce ea este o fată ştrengară şi zvăpăiată, Emily (Tatiana Maslany) ce pare să aibă mereu zâmbetul pe buze. Cumva, cei doi par să umple golurile din inima celuilalt, însă lucrurile nu sunt niciodată atât de uşoare precum par la început.

Nickie este încă preocupat şi tulburat de dispariţia fratele său mai mic ce s-a petrecut în urmă cu mai bine de cinci ani în nişte împrejurări care nici acum nu s-au clarificat şi acest lucru îl chinuie foarte mult. Drept urmare, încă având aceste frustrări în suflet, Nickie se află tot timpul la un pas de-a izbucni nervos şi orice şicană cât de mică îl poate face să explodeze. De asemenea, el trece şi prin ceva dificultăţi financiare, deşi încearcă să-şi liniştească mama spunându-i că este bine.

Lucrurile par să se schimbe în viaţa lui în momentul în care se întâlneşte cu frumoasa Emily. Deşi ea îl consideră iniţial un dement, cei doi ies la o întâlnire împreună. Fericirea lor este întreruptă de vestea pe care Emily i-o dă lui Nickie: ea suferă de sindromul dublei personalităţi şi nu şi-a mai luat medicamentele de când Nickie a intrat în viaţa ei. Emily începe să aibă accese de furie, iar tatăl şi mama ei vitregă încearcă tot ce pot pentru a o calma. Între timp, Nickie priveşte neputincios cum Emily este luată cu forţa pentru tratament.

Urmăreşte online filmul The Other Half 2016 (Cealaltă jumătate), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4

 

 

 

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!

 

loading…

One comment

 1. Am cautat si eu coafor unirii bucuresti si am dat de site-ul asta.
  Imi place ce ai scris si as vrea sa adaug si eu cateva cuvinte.

  Personal am fost la Jovial din Strada Sfânta Vineri, 25, București.

  care au telefon: 0748 149 599 si i-am gasit, cautand evident vopsit blond
  la varfuri
  Vreau sa spun ca am fost multumita si ca merita sa bati drumul pana in centru.
  Am vazut ca au activitate si pe facebook si au si un site misto.

  Pare sau nu a reclama, eu personal am fost super incantata si vreau sa ofer si altora
  posibilitatea de a alege. Incercati si postati si voi parerea voastra despre
  ei.

Comments are closed.