The Great Wall – Marele Zid (2016) Film Online Subtitrat in romana HD

The Great Wall 2016 online subtitrat gratis in romana numindu-se Marele Zid este un film 2016 de actiune foarte frumos in care personajele principale sunt jucate de catre celebrii actori Matt Damon si Willem Dafoe dar si pe Jing Tian, Pedro Pascal. Marele Zid produs de catre Legendary spune povestea unei forte de elita foarte puternica care se lupta cu bravura cu scopul salvarii omenirii.

In prim plan, filmul prezinta trei supravietuitori dintr-un grup de mercenari, care sunt in cautarea pudrei negre, adica in cautarea prafului de pusca. Dupa ce scapa de banditii care ii urmaresc, acestia trei se refugiaza intr-o pestera, insa nu dupa mult timp sunt atacati de un monstru. Reusesc sa ii taie doar o mana, iar in urma bataliei doar doi dintre ei supravietuiesc.

Mai departe, acestia vor fi luati in custodia soldatilor chinezi care se pregatesc de atacul monstrilor care vine odata la saizeci de ani. Chinezii se sperie cand vad mana monstrului, intelegand ca acesta face parte din specia Taotie si ca vor fi atacati cu mult mai devreme de cat se asteapta ei. Deodata, un atac al monstrilor are loc asupra Marelui Zid, soldatii incercand sa riposteze. Daca vor reusi sau nu sa invinga monstrii, va las pe voi sa aflati.

Apropo, in caz ca nu aveti idei de filme, inainte sa vizionez The Great Wall, m-am uitat la THE CHARNEL HOUSE (2016), un film foarte interesant de altfel.