The Echo – Ecoul (2008), filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul The Echo - Ecoul (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

The Echo – Ecoul 2008, film online HD, subtitrat în Română

După ce şi-a petrecut mai mulţi ani în puşcărie, Bobby Reynolds este eliberat pe cauţiune şi se mută în vechiul său apartament din New York unde mama lui singuratică a trăit şi murit în perioada în care el era încarcerat. Bobby îşi găseşte de muncă la un atelier deţinut de către Hector Rodriguez şi încearcă să-şi refacă viaţa. Cu toate acestea, el este văzut ca un paria şi vechii lui prieteni sau vecinii nici nu mai vor să-i vorbească.

El o întâlneşte apoi pe fosta sa iubită, Alyssa, care lucrează ca ospătăriţă şi studiază la şcoala de design, şi încearcă să îşi reia relaţia de iubire ce a fost întreruptă de condamnarea lui. Bobby începe să audă nişte zgomote stranii prin casă, găseşte sânge în apartament şi aude o ceartă între abuzivul ofiţer de poliţie Walter, soţia lui Gina, şi fiica acestora, Carly, care locuiesc vis-a-vis de el. Ulterior, el găseşte o sticluţă de pastile în baie şi află de la manager că mama lui s-a blocat în apartament cu o săptămână înainte de-a muri.

În momentul în care Bobby aude o nouă ceartă la vecini, el le bate la uşă încercând să intervină pentru a aplana conflictul. Walter îi deschide şi îi spune să îşi vadă de treburile sale, însă într-o altă seară el aude cum Walter o bate pe Gina şi o vede pe fetiţă stând speriată în faţa uşii lui. Bobby o invită pe fată înăuntru şi sună la poliţie pentru a raporta. Lucrul straniu este că, aşa cum se va dovedi imediat, apartamentul cu pricina a fost abandonat de câţiva ani şi nu mai locuieşte nimeni acolo.

Urmăreşte online filmul The Echo – Ecoul (2008), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading…