The Book Of Love 2017 Film Online Subtitrat

The Book Of Love 2017 Film Online Subtitrat este un film bun din anul 2017 incadrat in categoria drama. Acesta prezinta povestea unui arhitect rezervat pe nume Henry, care isi pierde sotia gravida pe nume Penny, intr-o moarta accidentala. In timp ce continua sa lucreze la casa pe care dorea sa o construiasca impreuna cu Penny, acesta isi cauta un nou sens in viata si in munca pe care odata o iubea.

Henry isi aminteste de o copila pe nume Millie, despre care sotia sa a ajuns la o intelegere cu el cum ca ar trebui sa o ajute. Cu toate ca in prim plan Millie nu are incredere in Henry, acestia doi reusesc sa lege o prietenie puternica, visul fetei de a-si lasa in urma trecutul si suferintele accentuand situatia. Prin urmare, Henry isi ia in serios rolul de tata si renunta la lucruri importante precum serviciul pentru a o ajuta pe Millie sa-si indeplineasca visul.

Totodata, acesta ajunge sa inteleaga ca fata pe care o ingrejeste este singura care il poate scapa si pe el de trecutul dureros. Asadar, destinele triste ale celor doi ajung sa se intersecteze si sa se vindece unul pe altul. Va invit sa urmariti filmul online subtitrat The Book Of Love 2017.

Recomandat: DIARY OF A WIMPY KID: THE LONG HAUL 2017 ONLINE SUBTITRAT

The Book Of Love 2017 Film Online Subtitrat: