The Assignment 2017 Online Subtitrat

The Assignment 2017 Online Subtitrat este un film bun de actiune, crima si thriller regizat de Walter Hill si scris de Denis Hamill, care prezinta amanuntit dorinta enorma de razbunare a unui asasin platit. Acesta din urma a suferit o schimbare involuntara de sex, datorita faptelor sale criminale. Intr-o lume in care transexualitatea este cumva acceptata, Frank Kitchen, un asasin platit a facut putem spune greseala vietii lui, atunci cand l-a ucis pe fratele unui doctor nebun.

Prin urmare, Doctor Rachel Kay isi face un plan de razbunare, hotarandu-se sa il rapeasca pe ucigasul fratelui sau si sa se razbune. Dupa ce a fost prins, batut si lasat inconstient, Jack se trezeste si constata infricosat ca la nivel fizic este transformat intr-o femeie, asemanatoare la infatisare cu Michelle Rodriguez. Cu toate acestea, Dr.Rachel il incurajeaza ironic ca si fara organul sau masculin tot este un „barbat macho”, pretinzand ca i-a acordat o noua sansa la viata. Jack nu s-a putut impaca cu acest gand si planuieste sa se razbune pe Rachel cu ajutorul unei asistente medicale pe nume Johnnie Cine.
Ce secrete ascunde aceasta asistenta si ce se va intampla in cele din urma, puteti urmari gratis, subtitrat, in The Assignment 2017 Online Subtitrat.

Recomandare: TRESPASS AGAINST US 2016 ONLINE SUBTITRAT

The Assignment 2017 Online Subtitrat: