Taboo 2017 Serial Online Subtitrat

Taboo 2017 Serial Online Subtitrat este cel mai nou serial al anului 2017, incadrat in categoria drama. Acesta are multipli regizori, printre care Chips Hardy, Tom Hardy si Steven Knight. Desi abia aparut, serialul a reusit imediat sa adune o multime de aprecieri si feedback-uri pozitive, precum si o nota de 9,1 pe IMDb.
In serial este vorba despre un aventurier viclean, care se presupune a fi murit in timpul unei calatorii in Africa. Actiunea se petrece in primul rand in anul 1814, urmand ca mai apoi sa se petreaca in 1913. James Keziah Delaney, jucat de catre actorul Tom Hardy, reuseste sa se intoarca in Anglia ca un om complet schimbat si cu 14 diamante pretioase furate din aventura sa.

Ajuns in oras si interesandu-se despre cele petrecute in lipsa sa, el afla ca tatal sau a murit suspicios , dar cu toate astea refuza sa vanda afacerea sa, construindu-si un imperiu naval si comercial imens. Totusi, nu se poate impaca cu moartea suspicioasa a tatalui si decide sa caute razbunarea cu orice pret. Ce se va intampla mai departe, va invit sa urmariti in episoadele de mai jos. Momentan sunt 5, insa voi completa si cu celelalte imediat ce vor deveni disponibile. Vizionare placuta!

Recomandam: RANGOON 2017 FILM ONLINE SUBTITRAT

 

Taboo 2017 Serial Online Subtitrat:

 

Episodul 1:
 

 

Episodul 2:
 

 

Episodul 3:
 

 

Episodul 4:
 

 

Episodul 5: