The Space Between Us (2017) Online Subtitrat HD

Actiunea din The Space Between Us (2017) Online Subtitrat HD se petrece in jurul lui Gardner Elliot, un adolescent foarte inteligent, crescut de o echipa de savanti, pe Marte. Acesta s-a nascut odata cu moartea mamei sale, singura femeie dintr-o expeditie pe Planeta Rosie. Intre timp, Gardner leaga o prietenie cu o fata din Colorado prin intermediul mediului online, insa pana la 16 ani acesta nu i-a intalnit decat pe cei 14 savanti care erau cu el.

Prin urmare, cand acesta ajunge pentru prima data pe Pamant, este foarte nerabdator sa experimenteze toate lucrurile pe care le-a citit si le-a invatat din carti si de la savantii care l-au crescut. O veste trista insa ii asteapta pe acestia din urma, cand afla ca inima lui Gardner nu rezista presiunii Pamantului, dar fiind foarte nerabdator sa isi gaseasca tatal, fuge de echipa de cercetatori impreuna cu fata pe care a intalnit-o, Tulsa, intr-o cursa contra cronometru pentru a afla cine ii este tatal si care este misterul din spatele nasterii lui.

Momentan este postat doar trailer-ul, insa de indata ce filmul apare in Romania (mai exact in Februarie) il puteti vedea aici gratis si HD.

Recomandat: BATMAN VS. SUPERMAN (2016) ONLINE SUBTITRAT HD

Vizioneaza The Space Between Us (2017) Online Subtitrat HD: