Snowden (2016) Film Online Subtitrat in Romana Gratis

Snowden 2016 online subtitrat in romana hd gratis este filmul de drama foarte, foarte asteptat din luna noiembrie a anului 2016 in care personajele principale sunt Snowden si Joseph Gordon-Levitt. Acest film hd este regizat de catre renumitul regizor pe nume Oliver Stone care doreste ca tot ceea ce face sa iasa bine si ca spectatorilor sa le placa. Scenariul are la baza cartile „The Snowden Files: The Inside Story of the World’s Most Wanted Man” de Luke Harding si Time of the Octopus semnata de catre Anatoly Kucherena.

2 comments

 1. MAI BINE NU VEZI SNOWDEN
  Tocmai am vizionat Snowden. Privesc fix și obsesiv la camera laptopului. Mă gândesc cine s-a uitat la mine în timp ce mă uitam la film. Mi-a rămas în cap scena în care el și-o trage cu prietena lui și realizează că îi văd și alții, prin camera neacoperită de la laptopul deschis, lăsat pe birou. Snowden e un film deloc spectaculos, ca acțiune. Dar personajele coboară de pe ecran ca să te tragă de mânecă: bă, idiotule, ești urmărit chiar acum! Coboară-n aia a mă-tii de pe femeia ta, că te vede tot cartierul de securiști!
  Snowden e un film care nu m-a surprins, doar mi-a accentuat paranoia jurnalistică. Noi, ziariștii, suntem mai duși cu capul decât media oamenilor, când e vorba despre Big Brother. Ca și colectori și difuzori de informații suntem mai interesanți și conștientizăm mai adânc intruziunea sistemului în viața noastră. Îmi asum că cineva poate se holbează instant chiar la ceea ce scriu acum.
  Oliver Stone a regizat o peliculă despre un spion imberb, cu meclă de tocilar și discurs mono spre trisilabic, de ITist încuiat în carcasa hardului. Snowden e un anti-erou, dar devine un mic geniu care ajunge să lucreze pentru NSA și CIA pentru că tovarășii spioni erau în criză de cadre de nădejde, care să lupte cu hackerii statali chinezi și ruși. Cel care-l recrutează pe Snowden se crede un vizionar, care vede potențialul tânărului șoarece de computer. Șeful îi zice adevăruri special șlefuite pentru naivi ca Snowden: al 3-lea război mondial n-a avut loc încă pentru că serviciile secrete și-au utilizat puterea spre binele lumii. Sau adevăruri dureroase: ”Cei mai mulți americani nu vor libertate, vor siguranță”. Eh, asta da, așa mai vii de-acasă, e valabil pentru 90% din omenire!
  Dar Snow White, cum îl miștocăresc colegii, nu se lasă dus de mirajul puterii de a scotoci în viețile oamenilor. Și defectează. Sau trădează, pentru unii. Sau abia acum devine erou, pentru alții. Când se decide să dea totul în vileag, Snowden rostește ceva memorabil: ”Am crezut în Obama, dar m-am înșelat”. Gândiți-vă că filmul s-a lansat cu nici două luni înainte de campania din SUA. S-a lansat în Rusia, unde a primit azil adevăratul Snowden. Vă dați seama ce vremuri confuze trăim, dacă regimul autoritar al lui Putin a ajuns protectorul haiducului NSA?
  Ce mi se pare cu adevărat înfricoșător e că filmul confirmă capacitatea masivă și aproape imparabilă a tehnologiei, de spionare a oricui de pe planetă. Ochiul stăpânului te vede peste tot. Și poți fi pedepsit oriunde. Cum spune un spion din film, coleg cu Snowden: ”Cultura fricii a câștigat din nou”.

Comments are closed.