Seuls 2017 Online Subtitrat

Seuls 2017 Online Subtitrat este un film nou si foarte bun de aventura si fantezie, sub regia lui David Moreau. Filmul prezinta povestea a cinci copii care se lupta sa supravietuiasca si sa afle ce s-a intamplat cu lumea lor. Leila este o fata de 16 ani, care in fiecare dimineata se trezeste tarziu. Nimic ciudat nici in dimineata aceasta, doar ca spre suprinderea ei, nu o mai preseaza nimeni sa se trezeasca. Nestiind ce se intampla isi ia bicicleta cercetand strazile apropiate, descoperind ca toata lumea lipseste.

Cand era cert convinsa ca ea este singura ramasa, se intalneste cu Dodji, un orfan care la fel, a ramas singur, cu Camille cea timida, Yvan, un artist si cu Terry care se pare ca este cel mai mic din toata trupa. Impreuna, acestia cinci copii incearca sa afle misterul din spatele disparitiei oamenilor de pe planeta, cand deodata o ceata ciudata se lasa peste oras. Multumita Leilei, ei reusesc sa fure o masina dar in curand se vad urmariti de un comandant la fel de misterios ca ceata de mai devreme.

Acestia vor lupta pentru supravietuire si pentru a afla misterul din spatele tuturor intamplarilor. Daca vor reusi, va invit sa urmariti chiar dumneavoastra in Seuls 2017 Online Subtitrat. Mentionez ca filmul va aparea la inceputul lui Martie, momentan fiind doar un trailer care ar trebui sa va faca o idee placuta despre povestea descrisa.

Recomandat: LAST CALL FOR NOWHERE 2016 FILM ONLINE SUBTITRAT

Vizioneaza Seuls 2017 Online Subtitrat: