The Red Turtle (2016) Film Online Subtitrat HD

The Red Turtle (2016) Film Online Subtitrat HD este un film animat mai neobisnuit, mai preciz neobisnuit, deoarece nu are dialoguri. M-am decis sa ma uit la el dupa ce am vizionat impreuna cu verisorul meu mai mic THE SECRET LIFE OF PETS 2016. Un barbat al carui nume nu este specificat in film, ajunge naufragiat pe o insula bogata in vegetatie, fructe, apa potabila, mai exact strictul necesar.

Avand in vedere ca ii era pusa la dispozitie o padure uriasa de bambus, acesta hotaraste sa isi faca o pluta si sa scape de pe insula, urmand apoi sa se intoarca acasa. Odata ce termina, pleca in larg insa pluta a fost deodata atacat de un animal ciudata, care i-a rupt in cele din urma pluta in doua. Barbatul nu renunta si isi mai construi o pluta, insa si a doua oara se petrecu acelasi lucru. In seara urmatoare, el zareste testoasa venind la malul marii si dorind sa se razbune o ataca cu un bat si o intoarce cu fata spre soare.

Aflat la jumatatea constructiei unei noi plute, barbatul se simte prost pentru ca a lasat testoasa acolo si se duce sa ii ofere drept scuze, un peste. Cand a ajuns, a facut o descoperire uimitoare care i-a schimbat radical viata.

Urmariti The Red Turtle (2016) Film Online Subtitrat HD: