Patriots Day 2016 Online Subtitrat

Patriots Day 2016 Online Subtitrat este un film sub regia lui Peter Berg, plin de suspans fiind nimic altceva decat o radiografie psihologica a intamplarilor politice si sociale si a efectelor acestora asupra fiecarui om. In data de 15 aprilie 2013 fratii Tamerlan si Djohar Tsarnaev detoneaza doua bombe in timpul Maratonului din Boston. In urma nefericitului incident, un cuplu de tineri sunt raniti grav si sunt dusi la spitale diferite, dar cu aceeasi soarta; amandoi trebui sa aiba picioarele amputate.

In urma acestei tragedii in care au murit trei persoane si au fost ranite peste 100, sergentul de politie Tommy Saunders se alatura vanatorii contra cronemetru, inainte ca cei doi frati sa loveasca din nou. Cazului ii mai este alocat si agentul special FBI Richard Deslauriers, iar odata identificati faptasii autoritatile impreuna cu fortele de ordine dau tot ce au mai bun pentru a prinde criminalii. Acestia au cerut si ajutorul cetatenilor de a participa la aceasta „cursa” infernala.

Care este motivul din spatele actiunilor celor doi frati si cum se va termina filmul, va invit sa urmariti dumneavoastra online subtitrat si fara intreruperi.

Recomandat: SEULS 2017 ONLINE SUBTITRAT

Vizioneaza Patriots Day 2016 Online Subtitrat: