My Father Die 2016 Online Subtitrat in Romana

My Father Die 2016 Online Subtitrat in Romana este un film de actiune si de drama sub regia lui Sean Brosnan. Acesta prezinta povestea lui Asher, un locuitor al unui oras mic din Mississippi care si-a idolatrizat si inca isi idolatrizeaza fratele, pe Chester. Asher a trecut printr-un incident nefericit si dramatic cand era copil care l-a lasat cu un handicap pana in prezent. Acesta a fost batut de violentul sau tata, un veteran din Vietman, pana l-a lasat surdomut si pe fratele acestuia pana a murit.

Tatal sau a intrat in puscarie iar din de douazeci de ani Asher si-a dedicat tot timpul antrenamentului pentru a se putea razbuna pe tatal sau. Au trecut 21 de ani si in sfarsit acesta a fost eliberat din inchisoare datorita supraaglomerarii acesteia si a faptului ca s-a comportat civilizat. Cand aceste actiuni ajung la Asher, acesta se grabeste sa-si gaseasca tatal pentru a se razbuna pe el si pe fratele lui, fiind mai mult decat determinat sa il ucida.

Cu toate ca are un dezavantaj puternic, avand in vedere faptul ca este surdomut, Asher este foarte puternic, bazandu-se doar pe expresiile faciale si limbajul corpului pentru a se exprima. Totusi, lucrurile nu merg cum planuieste el, pretul razbunarii ajungang la un alt nivel, de ce si cum va invit sa urmariti dumneavoastra in My Father Die 2016 Online Subtitrat in Romana.

Recomandat: COLOSSAL 2017 FILM ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Vizioneaza My Father Die 2016 Online Subtitrat in Romana: