Moulin Rouge 2001, filme online HD 720p, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Moulin Rouge! (2001), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Moulin Rouge 2001, film online HD subtitrat în Română

În anul 1900, un scriitor britanic pe nume Christian (Ewan McGregor), suferind de depresie, începe să scrie la maşina sa de scris un nou roman. Pe măsură ce Christian povesteşte, acţiunea filmului trece în urmă cu un an atunci când el se mută la Paris pentru a deveni scriitor printre membrii mişcării Boeme. El descoperă curând că vecinii lui nişte actori ambulanţi conduşi de Henri de Toulouse-Lautrec (John Leguizamo). Henri şi alţii îi cer lui Christian ajutor şi talentul său la scris le permite acestora să-şi termine spectacolul pe care vor să-l vândă proprietarului Moulin Rouge, Harold Zidler (Jim Broadbent).

Henri aranjează o întâlnire între Christian şi Satine (Nicole Kidman), curtezana principală, pentru a-i prezenta spectacolul, fără să ştie că Zidler i-a promis-o pe Satine Ducelui de Monroth (Richard Roxburgh), un om bogat şi lipsit de scrupule ce reprezintă un potenţial investitor al cabaretului. Satine îl confundă pe Christian cu ducele şi dansează cu el înainte de-a se retrage împreună în camera ei privată unde discută lucruri confidenţiale, însă curând află că acesta e doar un scriitor.

Ducele îi întrerupe pe cei doi, însă Christian şi Satine susţin că nu fac nimic altceva decât să repete replicile din spectacol. Cu ajutorul lui Zidler, Henri şi restul trupei pun în scenă un spectacol pentru Duce. Acesta acceptă să susţină spectacolul cu condiţia de-a fi singurul care se vede cu Satine. Aceasta se gândeşte să rămână cu Christian şi să plece de la Moulin Rouge pentru a deveni o „actriţă adevărată”. De asemenea, Christian încearcă şi el s-o convingă că ar trebui să rămână împreună.

Urmăreşte online filmul Moulin Rouge! (2001), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading…