Maigret’s Dead Man 2016 Online Subtitrat

Maigret’s Dead Man 2016 Online Subtitrat este un film nou aparut pe data de 25 decembrie 2016, un film care pana acum are o nota foarte buna pe IMDB. Este incadrat in genul drama, crima si mister si se anunta a fi o lovitura a anului ce urmeaza. Acesta este sub regia lui Jon East, care impreuna cu actori celebri precum Rowan Atkinson, Ian Puleston-Davies si Dorottya Hair au incercat sa aduca pe micile ecrane un film numai bun de urmarit. In centrul povestii il avem pe Inspectorul Sef Jules Magret, un detectiv profesionist.

Asadar, mai marele sau ii cere sa ajute un anume inspector sa gaseasca o gasca care se ocupa cu jafurile specializate, insa Maigret refuza spunand ca are un caz mai important de rezolvat. Cu o zi in urma, acesta primise un apel misterios de la un barbat care pretindea a fi urmarit de catre un grup de mafioti. A doua zi, acel barbat a fost gasit ucis, tocmai de aceea Maigret a refuzat cazul lui Colombani, contra acestui caz. Astfel, detectivul nostru intra intr-o lume criminala si foarte periculoasa, fiind nevoit sa treaca printr-o serie de sacrificii pentru a-si realiza ce si-a propus.

Ce se va intampla mai departe si cum va reusi Maigret sa puna cap la cap detaliile pentru a dezlega misterul, va invit sa aflati singuri in Maigret’s Dead Man 2016 Online Subtitrat.

Recomandam:POLITISTUL DIN BEVERLY HILLS 4 2017 ONLINE SUBTITRAT

Maigret’s Dead Man 2016 Online Subtitrat: