Lionheart – Inimă de leu 1990, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lionheart - Inimă de leu 1990, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lionheart – Inimă de leu 1990, filme online subtitrat în Română

Lyon Gaultier (Jean-Claude Van Damme) este un paraşutist militar din Legiunea Străină care se află în Djibouti, Africa de Nord. Fratele său, care este căsătorit cu o femeie din Los Angeles, este ars de viu după ce o tranzacţie decurge foarte prost şi suferă arsuri de gradul trei, pierzându-şi viaţa la puţin timp după aceea. Lyon dezertează din legiunea sa atunci când i se reţin scrisorile din partea cumnatei sale şi, în cele din urmă, refuză să-i permită să meargă să-şi vadă fratele.

El fură un jeep şi fuge prin deşert, găsindu-şi de muncă pe o ambarcaţiune care se îndreaptă spre Statele Unite ale Americii. Între timp, ofiţerul de comandă al Legiunii călătoreşte şi el în State şi se duce la Ambasada Franceză unde este informat că dezertarea lui Lyon este foarte jos pe lista de priorităţi a Departamentului de Poliţie din Los Angeles, aşa că ordonă altor doi legionari aflaţi sub comanda lui să se ocupe de găsirea şi prinderea dezertorului.

Lyon ajunge în New York şi apoi pleacă în California pentru a se întâlni cu familia fratelui său. Pe drum, el se întâlneşte cu Joshua, un bărbat care organizează lupte ilegale pe bani şi află că nu va putea să răzbune moartea fratelui său deoarece nu a reuşit să identifice criminalii înainte de-a muri. Unindu-se cu Joshua, Lyon ajunge s-o cunoască pe Cynthia, cea care organizează lupte pentru oamenii bogaţi şi aceasta hotărăşte să îl sponsorizeze. Gândindu-se că aceasta este cea mai la îndemână cale de-a obţine bani pentru familia lui, Lyon acceptă să lupte în ringurile improvizate.

Urmăreşte online filmul Lionheart – Inimă de leu 1990, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!


loading…