Last Call for Nowhere 2016 Film Online Subtitrat

Last Call for Nowhere 2016 Film Online Subtitrat este un film bun de comedie regizat de catre Philippe de Chauveron, in care ni se prezinta povestea comica a unui politist pe nume Jose Fernandez. Fernandez mai are doar o singura extradare pana la mult asteptata promovare, avand misiunea de a-l duce pe Akim, o victima judiciara, care a fost inchis deoarece a fost confundat cu un politist terorist, inapoi in tara sa natala.

Totul pare foarte simplu, mai mult ca o pierdere de timp, insa drumul catre Kabul va fi plin de peripetii si evenimente neasteptate. Impreuna cu partenerul sau Guy, Fernandez se urca in avionul catre Kabul, insa spre nemultumirea lor avionul este nevoit sa aterizeze in Malta, fiind de asemenea nevoit sa petreaca noaptea alaturi de Akim, care nu se da in laturi de la evadare. Stresat pana peste cap de catre acesta, adaugand si probleme cu iubita cat si oboseala muncii, politistul nostru este aproape sigur ca nimic rau nu s-ar mai putea intampla.

Ramane insa cu gura cascata cand afla ca Akim a evadat, incepand astfel o urmarire comica si plina de peripetii, catastrofele fiind nelipsite. Va invit sa urmariti Last Call for Nowhere 2016 Film Online Subtitrat pentru a afla ce se intampla mai departe.

Recomandat: THE OTTOMAN LIEUTENANT (2017) FILM ONLINE SUBTITRAT

 

Vizioneaza Last Call for Nowhere 2016 Film Online Subtitrat: