iBoy 2017 Online Subtitrat

iBoy 2017 Online Subtitrat este um film care poate fi incadrat in patru categorii, si anume actiune, SF, thriller si nu in ultimul rand, crima. iBoy 2017 Online Subtitrat urmareste povestea lui Tom, un tanar de 16 ani care printr-o intamplare mai mult sau mai putin fericita capata niste puteri ciudate.

In urma unei agresiuni din partea unei gasti de huligani, acesta a cerut ajutor pentru prietena sa din liceu, Lucy, sfarsind prin a fi impuscat. Dupa ce se trezeste din coma, Tom constata ca niste fragmente din telefonul sau inteligent s-au contopit cu creierul sau, dandu-i astfel niste puteri ciudate care ii permit sa intercepteze conexiuni informatice si telefonice. De asemenea, acesta poate utiliza abilitatea si in alt mod si anume prin a livra electrosocuri paralizante.

Tom esti constient de faptul ca viata sa nu poate reveni la normal, asa ca se hotaraste sa se razbune pe acea gasca de huligani care l-au adus in situatia actuala si nu in cele din urma, care i-au atacat cea mai buna prietena, pe Lucy. Mentionez ca momentan este pus doar trailer-ul, filmul va aparea in curand in Romania si va fi postat aici pe site.

Recomandat: PANFILOV’S 28 (2016) ONLINE SUBTITRAT

Vizioneaza iBoy 2017 Online Subtitrat: