Go North 2017 Online Subtitrat

Go North 2017 Online Subtitrat este un film foarte bun si interesant, in care o catastrofa necunoscuta rade toata populatia adulta de pe fata Pamantului. Evenimentul nefericit lasa in urma cladirile abandonate si distruse, strazile mai mult sau mai putin goale si multe trairi nefericite pentru cei ramasi.

Singurii supravietuitori sunt copii si adolescentii, adultii neramanand nici macar unul. Acestia incearca sa se descurce fiecare cum poate, traind intr-un oras pe jumatate distrus. In alte cuvinte, lumea a devenit a copiilor, nu mai este nimeni care sa-i tina sub autoritate, sa-i indrume, sau sa-i educe. Tocmai de aceea, unii dintre ei hotarasc sa se impuna prin forta si brutalitate, in timp ce altii se straduiesc doar sa supravietuieasca de pe o zi pe alta.

Povestea din Go North 2017 Online Subtitrat se „invarte” in principal in jurul a doi tineri pe nume Josh si Jessie care pornesc intr-o calatorie foarte periculoasa, cu scopul de a-si gasi familia si speranta unui viitor mai bun. Acestia calatoresc impreuna cu Caleb si cu majordonul sau nemilos si crud, Gentry. Va invit sa aflati singuri ce se va intampla in continuare, daca vor reusi Josh si Jessie familia si cum se va termina intreaga poveste.

Recomandat: ALONE IN BERLIN 2016 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Vizioneaza Go North 2017 Online Subtitrat: