Furtuna Extrema (2016) Online Subtitrat HD

Furtuna Extream (2016) online subtitrat, este un film cu subtitrare in limba romana, total gratuit la o calitate foarte buna! Furtuna Extrema 2016 vine cu o poveste fascinanta ce va va tine in suspans pe toata durata filmului. Actiunea se petrece in anul 1952, mai exact pe 18 februarie, atunci cand o furtuna uriasa loveste New England, din urma ei rezultand pagube enorme. Consecintele furtunei au fust simtite atat de orase, cat si de nave, printre care se numara si un petrolier pornit spre Boston, care practic, a fost despicat in doua.

Prin urmare, dupa ce au aflat de tragedia echipajului, ofiterul Daniel Cluff porneste o operatiune indrazneata in a salva oamenii de pe mare. Daca reuseste sau nu, va invit sa aflati singuri.

Ca actori principali in acest super film online subtitrat HD in romana, ii avem pe Chris Pine, Casey Affleck si Ben Foster. Furtuna Extrema (2016) este produs de Walt Disney Pictures, si distribuit in tara noastra de Forum Film Romania. Cu siguranta multi dintre voi ati asteptat foarte mult ca sa vedeti acestu film, si iata ca acum il puteti urmari gratis cu subtitrare in romana, la calitate HD.

Urmareste filmul Furtuna Extrema (2016) Online Subtitrat Gratis in romana: