Fences 2016 Online Subtitrat HD

Fences 2016 Online Subtitrat HD este o drama adaptata dupa piesa de teatru de pe Brodway din anul 1983, depsre un fost baseball-ist care acuma incearca din rasputeri sa-si intretina familia. Rolul principal al acestui film ii revine lui Denzel Washington, care este totodata regizorul filmului. Filmul este unul foarte bine realizat, dupa cum se poate vedea si din nota acestuia de pe IMDB, 7.7 fiind o nota mai mult decat perfecta pentru un film lansat abia pe 25 decembrie 2016.

In Fences 2016 Online Subtitrat HD, actiunea este situata in anii 1950, in Pittsburgh, acolo unde Troy Maxon un fost jucator de baseball in varsta de 53 de ani, se chinuie sa-si intretina familia si totodata sa se lupte discriminarilor rasiale. Cu toate ca a fost un jucator bun de baseball, acum Troy este nevoit sa se multumeasca cu meseria de gunoier, incercand cu toata putinta sa scoata macar strictul necesar pentru familia sa.

El locuieste cu sotia sa Rose, fiul lui Cory si cu fratele sau mai mic Gabriel, un fost soldat care a ramas cu un handicap din pricina unei rani suferite la cap. Totodata, Gabriel are si el un fiu cantaret de Jazz si o sotie care il viziteaza doar pentru a-i cere bani. Desi Cory este un fotbalist foarte talentat, tatal sau ii interzice sa joace in echipa de fotbal a liceului, din motive pe care va propun sa le aflati singuri.

Recomandat: GIRLFRIEND’S DAY 2017 ONLINE SUBTITRAT

Vizioneaza Fences 2016 Online Subtitrat HD: