Fast and Furious 8 2017 Online Subtitrat

Fast and Furious 8 2017 online subtitrat hd in romana numit si Furios si Iute 8 are un nou titlu, mai exact The Fate of the Furious. Acesta este un film gratis cu subtitrare in limba romana in care joaca celebrii actori Jason Statham, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Ludacris, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron. Totodata, filmul apartine genurilor actiune, aventura si thriller.
Din trailerul pe care-l voi pune putin mai jos ne vom da seama ca este un film de top cu un foarte mare buget in box office cu foarte multa actiune, asa cum ne-a obisnuit regizorul F. Gary Gray.

Dom si Letty sunt in luna de miere si totul pare sa mearga bine, iar Mila si Brian s-au retras. Pare-se ca totul merge bine, insa nu este asa deoarece o femeie misterioasa pe nume Charlize Theron isi face aparitia si il duce pe Dom in lumea interlopa, in lumea in care nu oricine intra, dar nici nu iesea pentru ca altfel dupa cum stim majoritatea, risca sa moara. Echipa de elita cu care ne-am obisnuit va trece si prin New York cu scopul de a opri un anarhist ce doreste sa lanseze haos in orase, dar scopul principal al misiunii din al 8-lea film este de a il aduce inapoi pe Dom de partea lor. Va las sa urmariti singuri ce se va intampla mai departe, in Fast and Furious 8 2017 Online Subtitrat.

Fast and Furious 8 2017 Online SubtitratServer.02

Server.03