Fast and Furious 7 2015 Online Subtitrat HD

Fast and Furious 7 sau tradus in limba romana Furios si Iute 7 ii prezinta pe Dominic Torreto (Van Diesel( si pe partenerul sau Brian (Brian O’Conner) incercand sa isi inceapa totul de la capat si sa traiasca o viata linistita.
Totusi, acestia nu si-ar fi imaginat ca un criminal englez pe nume Deckard Shaw este pe urmele lor, cu gandul sa isi razbune fratele mort, pe Owen Shaw.
Prin urmare, Dominic Torreto si echipa sunt nevoiti sa incalce din nou legea, pentru a-l gasi pe Deckard inainte sa faca vreo victima.
In acest timp, Dom face un targ cu un agent special, promitandui acestuia ca va gasi software-ul de spionaj, care a cazut in mainile unui terorist.

Fast and Furios 7 este un film care se incadreaza in genul actiune si thriller, completand cea de-a saptea parte din seria Fast and Furious. Filmul a fost lansat primada ta pe data de 2 aprilie 2015 in Australia, iar ziua urmatoare a fost lansat si in SUA.
Totodata, acesta marcheaza ultima aparitia a lui Paul Walker, care a decedat intr-un accident de masina pe data de 30 noiembrie 2013.

De asemenea, recomanda: THE CONFIRMATION 2016 FILM ONLINE SUBTITRAT

Vizionati Fast and Furios 2015 Online Subtitrat HD: