I Don’t Feel at Home in This World Anymore 2017 Online Subtitrat

I Don’t Feel at Home in This World Anymore 2017 Online Subtitrat este un film ce apartine genului thriller si crima, sub regia lui Macon Blair. Filmul urmareste povestea lui Ruth Kimke, o asistenta medicala care nu suporta gandul de a-i fi violata proprietatea privata. Intr-o zi cand a ajuns acasa, a realizat ca a uitat usa din spate deschisa, prin urmare, gaseste casa sparta de hoti, laptop-ul si colectie de obiecte de argint furate si hotii disparuti. Desi Ruth poate trai in continuare destul de bine si fara obiectele disparute, nu suporta gandul ca proprietate i-a fost incalcata si se hotaraste sa puna mana pe hoti.

Vazand ca politia refuza sa ii intinda o mana de ajutor, aceasta gaseste o modalitate de a afla locatia spargatorilor de una singura. Ea are pe telefon o aplicatie care ii da locatia exacta a laptop-ului si pierzandu-si increderea in politia, dar in general in umanitate se hotaraste sa plece singura dupa ei. Prin urmare, ea isi incepe ancheta alaturi de vecinul ei Tony, care se doveste a fi un fel de motivatie pentru Ruth de a nu mai indura nedreptatile oamenilor.

Urmarind si pana la urma gasind locatia hotilor, acestia constata ca nu sunt doar niste simpli hoti, ci o banda de criminali periculosi, care traiesc intr-o lume interlopa violenta si bizara. Ce se va intampla mai departe si daca vor reusi acestia doi sa scape cu viata, va invit sa aflati singuri in I Don’t Feel at Home in This World Anymore 2017 Online Subtitrat.

Recomandat: MY FATHER DIE 2016 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Vizioneaza I Don’t Feel at Home in This World Anymore 2017 Online Subtitrat: