Doctor Strange 2016 Online Subtitrat

Doctor Strange 2016 Online Subtitrat este un film nou, lansat in noiembrie 2016, foarte apreciat de altfel fapt dovedit de notat sa de pe IMDB. Este regizat de Scott Derrickson si prezinta povestea doctorului Stephen Strange, care in urma unui accident nu mai poate practica meseria de doctor.
Cu toate acestea, viata genialului doctor ia o intorsatura drastica atunci cand se intalneste cu Cel Milenar si va avea de trait o viata magica periculoasa.

Cel Milenar il salveaza in prim plan pe Strange de demonii lui Karl Mundo, un vrajitor intunecat, ca mai apoi sa ii explice ca el apara de mii de ani Pamantul sub aliasul de Vrajitor Suprem. Spre surpinderea sa, personajul nostru afla ca el este urmasul lui Cel Milenar si va urma o perioada lunga de antrenament in care isi va da toata silinta in a invata artele magiei, cum sa-si controleze talentul inascut, pregatindu-l astfel pentru a apara lumea de fortele malefice. Ce se va intampla mai departe, va las pe voi sa aflati in Doctor Strange 2016 Online Subtitrat.

Poti viziona si: A STREET CAT NAMED BOB 2016 ONLINE SUBTITRAT

 

Doctor Strange 2016 Online Subtitrat:

 

<