The Discovery 2017 Film Online Subtitrat

The Discovery 2017 Film Online Subtitrat este un nou film de dragoste si SF din anul 2017, care urmareste ideea existentei vietii dupa moarte. Fizicianul de renume mondial Doctor Thomas Harbe demonstreaza in mod stiintific existenta vietii dupa moarte, insa descoperirea sa este ca o sabie cu doua taisuri. Thomas are un fiu instrainat pe nume Will, care incearca cu putinta sa ajunga la insula New England, unde acesta a crescut.

Ajuns acolo se intalneste cu Isla, o tanara care s-a intors pe insula din motive misterioase. Acestia doi incep sa se apropie tot mai mult si sa reflecte impreuna la trecutul care i-a facut sa ajunga pe insula nativa, insa dragostea intr-o lume ce abia a descoperit in mod stiintific ca viata dupa moarte exista, nu este asa usoara. Tot mai multi oameni ajung sa isi ia propriile vieti pentru a experimenta felul in care este viata de apoi, acest efect avand tot mai multe consecinte devastatoare.

Cum anume vor reusi acestia sa salveze lumea de la setea de cunoastere si daca relatia dintre cei doi tineri va reusi, va propun sa aflati singuri in The Discovery 2017 Film Online Subtitrat.

Recomandat: WILD FOR THE NIGHT 2016 – 48 HOURS TO LIVE FILM ONLINE SUBTITRA

Vizioneaza The Discovery 2017 Film Online Subtitrat: