Death Note Light Up the New World (2017) Online subtitrat

Death Note Light Up the New World (2017) Online subtitrat, cunoscut in limba romana ca si Carnetul Mortii: Light Deasupra Noii Lumi este un film geniu, regizat de catre Shinsuke Sato, care se incadreaza in categoriile drama, thriller si crima. Pentru cei care au vazut animeul, cred ca stiu cine este este Light si ce a dorit sa faca el prin intermediul acestui Carnet al Mortii. Pentru cei care nu l-au vazut, ei bine, Light Yagami este un tanar geniu, plictisit de rutina din fiecare zi. Intr-o zi, acesta descopera un caiet misterios, care ascunde inauntrul sau o putere uimitoare.

Mai exact, carnetul are puterea de a ucide orice persoana a carei nume este scris in caiet. Probabil va ganditi ca sunt mai multe persoane cu acelasi nume, este adevarat, tocmai de aceea cel care foloseste caietul trebuie sa-i aiba imaginea in minte a celui pe care il scrie. Desigur, sunt mai multe criterii si moduri de a folosi carnetul, pe care le veti descoperi singuri daca veti vedea filmul. Asadar, Light se hotaraste sa se foloseasca de aceasta putere pentru a face lumea un loc mai bun, scapand-o astfel de criminali si rau voitori. Cu toate acestea, odata ce numele din caiet se inmultesc, politia din toata lumea vor incerca sa gaseasca cine este „criminalul” din spatele acestor lucruri.

Mai departe, acestia vor angaja un detectiv genial care sa fie capabil sa se lupte cu mintea inteligenta a lui Light Yagami. Totusi, acestia nu stiu ca cel pe care il vaneaza este de fapt foarte apropiat de ei, fiind chiar fiul sefului de politie, care este in stare sa faca orice pentru a-si indeplini vocatia. Vom asista asadar la o lupta a geniilor, la un joc mortal de-a soarecele si pisica unde cel mai inteligent si cel mai viclean va castiga. Va las sa aflati singur cum se va termina, in Death Note Light Up the New World (2017) Online subtitrat.

De vazut: RESIDENT EVIL THE FINAL CHAPTER ONLINE SUBTITRAT

Death Note Light Up the New World (2017) Online subtitrat: