Colossal 2017 Film Online Subtitrat in Romana

Colossal 2017 Film Online Subtitrat in Romana este un film care se poate incadra in trei genuri, actiune, thriller si science-fiction. Colossal 2017 este regizat Nacho Vigalondo si momentan are o nota foarte buna pe IMDB, mai exact 6.8. Acesta o are in centru actiunii pe Gloria, o femeie normala, insa care bea si petrece peste masura. Tocmai aceste doua defecte o vor face sa isi piarda slujba si prin urmare prietenul ei Tim sa o alunge din apartamentul sau. Fara niciun ajutor financiar, Gloria este fortata sa se intoarca in orasul ei natal din suburbii, dorind sa isi refaca viata.

Aici se intalneste cu prietenul ei din copilarie, Oscar, care acum este un proprietar de bar. Acesta din urma decide sa ii intinda o mana Gloriei si ii ofera o slujba part-time la barul sau. Toate bune pana acum, insa dupa o noapte de bautura si petrecere cu Oscaar si prietenii lui, aceasta se trezeste cu un monstru gigantic care distruge orasul Seul, constientizand cumva ca monstrul are legatura intr-un anumit fel cu ea.

Ajunge intr-un final sa isi dea seama ca ea este conectata cu monstrul datorita caderii psihice pe care a suferit-o, insa de ce a aparut acesta si de ce existenta ei are un astfel de efect negativ asupra lumii, va invit sa urmariti singuri in Colossal 2017 Film Online Subtitrat in Romana.

Recomandat: FENCES 2016 ONLINE SUBTITRAT HD

Vizioneaza Colossal 2017 Film Online Subtitrat in Romana: