Brokerii Apocalipsei (2015) Film Online Subtitrat Gratis

Va oferim in exclusivitate total gratuit filmul de drama Brokerii Apocalipsei 2015 online subtitrat in limba si literatura romana la o calitate ce credem noi, este una foarte buna.
Actiunea se petrece in prim plan in anul 2005, avandu-l ca protagonist pe Michael Bury, un analist financiar destul de antisocial, pasionat de muzica, care descopera ca imprumuturile din afacerile sale sunt defapt niste produse destinate imploziei.

„Renegand” sfaturile superiorilor sai, Michael pariaza cu gandul ca piata va avea o evolutie frumoasa. Pe partea cealalta, Jared Vennett are o dorinta mare de a se imbogati si se decide sa vorbeasca cu un economist idealist, aruncandu-se amandoi intr-un plan nebun si foarte indraznet. Daca reusesc, aflati in continuare.

Brokerii Apocalipsei (2015) vine in roluri principale cu actorii Christian Bale, Steve Carell si Ryan Gosling.Filmul este distribuit in Romania de compania Ro Image 2000, premiera acestuia fiind pe 29 ianuarie 2016. Filmul Brokerii Apocalipsei face parte din categoria filmelor de drama, si vine insotit cu subtitrare foarte buna, iar filul fiind fara intreruperi sau reclame. Va dorim vizionare placuta la Brokerii Apocalipsei online subtitrat.

Vizioneaza gratuit filmul Brokerii Apocalipsei (2015) online subtitrat HD gratis: