Boyka Undisputed 4 (2017) Film Online Subtitrat Gratis in Romana

Boyka Undisputed 4 2017 online subtitrat in limba romana si calitate hd este cea de-a 4-a parte din renumitul film cu numele de Undisputed in care il avem pe actorul principal Yuri Boyka jucat de catre faimosul Scott Adkins. Fiindca avusese probleme foarte grave (putem spune extrem de grave) in cariera lui, acesta se decisese sa nu se mai implice in nici un meci, dar Scott Adkins este provocat de unul dintre cei mai mari inamici ai lui. Asadar, deoarece fusese provocat, Boyka este nevoit sa lupte. Marea problema este ca Yuri nu stia de ce lupta, mai ales ca exista riscul de a fi lovit (chiar sa si moara) in lupta.
Sincer, chiar nu ne vine sa credem ca acest film a primit pe IMDB nota 9,7. Asta inseamna ca Undisputed 4 va fi un mare succes pe marile ecrane in anul 2017. Titlul original al acestui film este Boyka: Undisputed IV.

Undisputed 4 online subtitrat:

37 comments

   1. Se 1 an altceva nu arata decat acest trailer ! Suntem in Aprilie 2017 si inca tot nu este disponibil ! Asta e exact ca si jocurile pe Pc ! Cele noi nu sunt disponibile nici daca trec 5 ani, numai daca le platesti !

  1. Prietene,daca nu iti convine sa astepti si tot doresti asa de mult sa vezi filmul,de ce nu il cumperi?Pe langa faptul ca il vei putea vedea si moca,mai faci si mofturi?vai de viata mea…

 1. Si noi suntem la fel de nerabdatori ca voi sa apara mai repede filmul si in Romania.
  Dupa cum am mai zis, acesta va avea noua premiera in Franta pe 23 Martie, iar la noi probabil va aparea pe la sfarsitul lui Aprilie.

 2. xXx: The Return of Xander Cage a aparut insa momentan este disponibil fara subtitrare si cu subtitrare in spaniola. Eu doresc sa-l pun cand o sa apara subtitrat in romana, insa daca doriti asa il pot pune.

 3. Salut marian si multumim de comentariu.
  Momentan asta e tot ce putem oferi, din moment ce filmul nu a aparut inca oficial in Romania.
  Va fi postat la calitate HD in cel mai scurt timp posibil.

 4. Salut George.
  Va avea noua premiera in Franta pe 23 Martie, iar la noi probabil va aparea pe la sfarsitul lui Aprilie.

 5. Cand va aparea filmul Boyka Undisputed 4 (2017). Suntem in 01.02.2017, cand il veti posta?? Imi puteti da o data mai precisa?

 6. Salut alexandru.
  Am explicat in comentariile de mai sus cum sta treaba 😀 .
  Undisputed 4 online subtitrat apare pe 18 aprilie in USA.

 7. Așa cv nu e posibil de ce așa târziu toată lumea așteaptă acest film prea frumos din ce am văzut în trailer abia aștept sa îl puneți va mulțumesc

 8. Hai cu Boyka mai repede in plm mea , astept de un an sa tot vad filmul asta ..!! Bring me ur fucking Champion

 9. Toti suntem nerabdatori ptr acest film. dar ce vina are adminul daca inca nu a aparut ? injurati ca derbedeii aiurea. halal cultura si civilizatie in Romania. Nici peste 200 de ani nu va putea intra civilizatia in tara noastra cu asemenea mentalitati de tarani cocliti…

 10. salutare …..daca nu aveti filmul nu mai dati pe sait ca il aveti …asa pareti neseriosi ….oricum e ……cu seriozitatea

Comments are closed.