American Fable 2017 Online Subtitrat

American Fable 2017 Online Subtitrat este un thriller foarte bun, subtitrat in romana, sub regia lui Anne Hamilton. Acesta prezinta in prim plan o familie care sunt pe cale sa isi piarda ferma, ei si asa nefiind prea instariti. Fetitia de 11 ani a familiei, pe nume Gitty isi iubeste foarte mult tatal si admira ceea ce face, chiar daca banuieste ca ii ascunde acest lucru in legatura cu ferma. Mama ei lucreaza la o fabrica si este insarcinata cu un al treilea copil, al doilea fiind un baiat mai badaran de fel pe nume Martin.

Intr-o zi, plimbandu-se cu bicicleta prin jurul terenurilor detinute, Gitty descopera intr-un siloz abandonat un om murdar, nemancat de ceva vreme, dar imbracat in haine de firma. Acesta ii explica scurt fetei ca numele lui este Jonathan si ca este un cumparator de ferme de prin zona, astfel incat fata se gandeste imediat ca situatia actuala a acestui om are legatura cu familia sa. Gitty incepe sa-i aduca acestuia diverse carti si mancare, intrucat ei dezvolta o relatie de prietenie, negandindu-se ce se va intampla in viitor.

Mai departe, tatal fetei incepe niste afaceri ciudate, chiar misterioase cu o femeie pe nume Vera, Gitty incepand sa aiba premonitii si viziuni despre o femeie ciudata imbracata in negru. Daca doriti sa aflati cine este acel om si ce se va intampla daca acesta scapa din siloz, va propunem sa vizionati filmul American Fable 2017 Online Subtitrat. Momentan este postat doar un trailer explicativ, filmul va fi postat luna urmatoare imediat ce apare si in Romania.

Recomandat: DETOUR 2016 ONLINE SUBTITRAT

Vizioneaza American Fable 2017 Online Subtitrat: