Alvin si veveritele: Marea Aventura 2015 Online Subtitrat HD

Alvin si veveritele: Marea Aventura 2015 Online Subtitrat HD este prezent sa ne incante cu noile aventuri ale veveritelor buclucase, de data aceasta intr-o noua scena si cu mult umor. Alvin si veveritele: Marea Aventura prezinta incercarea celor trei veverite, Alvin, Simon si Theodore de a-l opri pe tatal lor Dave, in a-i cere mana prietenei sale, Samantha.

Acestia sunt foarte speriati ca dupa ce Dave se va casatori cu Samantha, ii va abandona, asa ca incearca impreuna cu fiul Samanthei care nici el nu vede cu ochi buni aceasta casatorie, sa opreasca intreg procesul. Dupa cum Dave are de gand sa ii ceara mana la Miami, veveritele impreuna cu Miles se imbarca ilegal la bordul unui avion, provocand o harababura si un scandal imens.

Dupa ce insista de mai multe ori ca avionul sa faca o aterizare fortata, acestia patru sunt dati jos si retinuti de maresalul Benson Sugg. Intr-un moment de neatentie, reusesc sa scape, insa cu maresalul pe urmele lor. Va invit sa aflati singuri ce vor face veveritele in continuare si daca vor ajunge la timp pentru a-l opri pe Dave.

Recomandat: FAST AND FURIOUS 7 2015 ONLINE SUBTITRAT HD

Vizionati Alvin si veveritele: Marea Aventura 2015 Online Subtitrat HD: