Alone in Berlin 2016 Online Subtitrat in Romana

Alone in Berlin 2016 Online Subtitrat in Romana sau tradus in romana, Singur in Berlin, este povestea a doi soti care decid sa se opuna regimului nazist al lui Hitler, dupa ce primesc trista veste cum ca fiul lor a decedat pe front. Actiunea este situata la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in anul 1940 mai exact, cuplul format din Otto si Anna Quangel hotarand sa reziste lui Hitler si nazismului in propriul lor mod.

Moartea fiului sau nu este insa singura motivatia pe care o primesc acestia. Cu toate ca deportarea catre lagare a evreilor nu incepuse inca, acestia nu aveau niciun drept la protectia, astfel incat o batranica care le era vecina a fost atacata si jefuita de nazisti nemilosi, sfarsind prin a fi omorata. Motivati de toate aceste intamplari nefericite, Otto hotaraste sa se impuna singur lui Hiler, insa sotia sa Anna insista cu taria sa ia si ea parte la revolta.

Acestia ajung prin urmare sa scrie carti postale cu scopul de a indemna oamenii in a se revolta conducatorului nemilos si regimului sau, plasand aceste carti in locuri publice. Cand statul observa toate acestea, il angajeaza pe Escherich, un detectiv profesionist, pentru a gasi sursa cartilor postale.

Intr-un moment de neatentie la munca, lui Otto ii cad cartile postale din buzunar si este arestat imediat, incercand sa ia toata vina asupra sa pentru a-si salva sotia de la pedeaspa cu moartea. Ce se va intampla in continuare va invitam sa aflati singuri.

Recomandat: BLING 2016 ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Vizioneaza Alone in Berlin 2016 Online Subtitrat in Romana: