6.9 pe scara Richter 2017 Online Subtitrat

6.9 pe scara Richter 2017 Online Subtitrat este un film romanesc de senzatie care se asteapta a fi lansat de peste un an. Acesta este regizat de catre Nae Caranfil si se incadreaza in genul comedie. Filmul prezinta povestea unui tanar actor la teatru, care are o sumedenie de probleme pe cap, incepand la de la rolul complicat pe care l-a primit, pana la nevasta-sa care este aproape sa faca depresie de gelozie.
Mai mult, tanarul nostru este presat si de cutremurul devastator ce va urma sa vina, care este prevazut de majoritatea „expertilor”.

Totusi, adevaratul cutremur pentru personajul nostru nu este cel propriu-zis, ci sosirea subita a tatalui sau siret si manipulator, care nu s-a mai lasat vazut de zeci de ani. Acesta va patrunde usor in felul in care traieste fiul sau, traind impreuna o comedie tragica, asteptand impreuna cutremurul si asteptand impreuna premiera teatrala a fiului sau. Urmariti acum 6.9 pe scara Richter 2017 Online Subtitrat, gratis si fara intrerupere. Vizionare placuta.

Mai puteti vedea: DEATH NOTE LIGHT UP THE NEW WORLD (2017) ONLINE SUBTITRAT

6.9 pe scara Richter 2017 Online Subtitrat: